Contact met het ministerie van Economische Zaken

Deze website is tot stand gebracht door het ministerie van Economische Zaken (EZ), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Infrastructuur & Milieu (I&M), met medewerking van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA), Natuur & Milieu, Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Interprovinciaal Overleg (IPO). 

U kunt uw vragen, opmerkingen of suggesties aan het ministerie van Economische Zaken doorgeven via het contactformulier. Uw vraag wordt dan door Informatie Rijksoverheid in behandeling genomen. Ga naar het contactformulier om uw vraag te stellen. Informatie Rijksoverheid is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur ook telefonisch bereikbaar via nummer: 1400.

Adres

Ministerie van Economische Zaken
Bezuidenhoutseweg 73
2594 AC Den Haag
Telefoonnummer:  070-379 8911

Postadres 

Postbus 20401
2500 EK Den Haag

Social media

Blijf via social media op de hoogte van de activiteiten van het ministerie van Economische Zaken

Twitter

EZ Social Media Gids

Facebook

Youtube

Instagram

Linkedin

Antwoord voor bedrijven

Antwoord voor bedrijven informeert bedrijven en ondernemers over onderwerpen, zoals subsidies, regels en vergunningen. Bekijk de website Ondernemersplein.nl
Wilt u melding doen van bijvoorbeeld onduidelijke regelgeving of te ingewikkelde procedures, ga dan naar het Meldpunt Regelgeving.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Ondernemers kunnen met hun vragen bellen met 088 - 042 42 42 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). U kunt uw vraag ook e-mailen via het contactformulier.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het ministerie van Economische Zaken via de wekelijkse nieuwsbrief. Met  het digitale magazine EZ in Beeld wil het ministerie van Economische Zaken haar werk breed onder de aandacht brengen. Door te abonneren krijgt u automatisch een mail als het volgende nummer verschijnt.